keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Dermosilin joulukalenterin luukut 1-6

Mun kone sitten päätti seota totaalisesti, enkä ole päässyt kirjoittamaan postauksia tai muokkaamaan kuvia. Nyt vihdoin pääsin koululla koneelle tekemään hommia, vaikka eihän tämä läheskään yhtä hyvin toimi kun ei ole sitä tuttua kuvankäsittelyohjelmaakaan. 
Nyt kuitenkin paljastan mitä Dermosilin joulukalenterin  kuudesta ensimmäisestä luukusta on tullut.


Luukku 1: Ekasta luukusta tuli kynsilakka (kuvassa vasemmanpuoleinen). Ei kiva yllätys. Itsehän en lakkaile kynsiä, joten kynsilakat mulle ovat todellinen pettymys. Lisäksi väri oli semmoinen, mitä en koskaan voisi kuvitella käyttäväni.
Luukku 2: Yövoide jaloille ja käsille (30ml). Tää oli ihan kiva. Kerran olen tätä kerennyt käyttää, tuoksu oli tosi mieto ja jätti jalat ja kädet ihanan pehmeiksi.
Luukku 3: Puhelilankaponnarit. Ei ollut kovin mieluisa tämä. Joskus ostin Invisibobbleja (vai mitä ne nyt olikaan) ja heitin ne menemään koska ne ei vain toiminut mun tukassa. Jouduin aina repimään ne pois hiuksistani kun ne jollain ihmeen kaupalla aina takertui tukkaan kiinni. Näitä ehkä uskaltaudun kuitenkin kokeilemaan.
Luukku 4: Huulikiilto, sävynä perfect peach. Tämä oli tosi kiva! Persikan sävyistä huulituotetta mulla ei ollut aikaisemmin ja lisäksi koostumukseltaan tämä huulikiilto on todella miellyttävä. Ei ollenkaan sellainen tahmainen, johon kaikki hiuksetkin tarttuu kiinni.
Luukku 5: Body lotion lime (30ml). Ihan kiva tämäkin, en ole vielä kerennyt kokeilla. Putilo on pieni, joten moneksi käyttökerraksi ei tästä riitä jos rasvaa koko kropan.
Luukku 6: Kynsilakka, tällä kertaa ekasta luukusta tullutta lilan sävyistä kynsilakkaa tummempi sävy. Ei jää käyttöön tämäkään. Jos jokus tykkää lakata kynsiä niin mielelläni lahjoitan kaikki kalenterista tulleet kynsilakat eteenpäin!

2 kommenttia:

  1. Tääälä ois yks ihana serkku jolle voi lahjottaa lakat. ;P Ja nuista puhelinlankaponnareista... Just tänään mietein, et miks ees käytän niitä töissä. :D Ei ne pidä mun tukkaa yhtään normiponnarilla ja sit ne painaa inhottavasti ja ku ottaa pois nii hiuksia lähtee mukana. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, jos nähdään joulunaikaan, niin voin antaa ne kynsilakat sulle! Jep, noi puhelinlankaponnarit ei minustakaan oo ollenkaan käytännöllisiä.

      Poista