tiistai 26. joulukuuta 2017

Dermosilin joulukalenterin luukut 19-24 ja yhteenveto kalenterista

Luukku 19: Pesusieni. Ostin kosmetiikkajoulukalenterin - haluan saada kosmetiikkaa, en mitään pesusieniä. 

Luukku 20: Saunanaamio kasvoille ja dekolteelle. Tämä on sekä kuoriva että kosteuttava. Levitetään kasvojen ja dekolteen iholle ja sitte vaikka saunaan istumaan. Tästä tykkäsin, sillä toivoin kalenterista kuorintaa tai naamiota. Tässä on molemmat samassa.

Luukku 21: Kynsikimalle. Ai että olin vihanen tästä! Jo toinen kynsikimallepurkki kalenterista ja kaikki kynsijutut on mulle ihan turhia! Tämän luukun avattuani tuli tunne, että oli mennyt aivan hukkaan kalenteriin laittamani 40 euroa...

Luukku 22: Kynsilakka........... 

Luukku 23: Suihkugeeli. Miedon tuoksuinen. Todella tylsä. Jos olisi ollut edes joku kiva tuoksu niin tuo geeli olisi ollut paljon mieluisempi. 

Luukku 24: Kasvoseerumi. Tämä ei herättänyt tunteita puoleen eikä toiseen. Olin jo niin pettynyt koko kalenteriin että tämä seerumi ei oikein pelastanut enää mitään. Käytettyä toki tulee kunhan nykyiset seerumit loppuu. 

Aiemmat postaukset kalenterista löytyy tästä:

Kalenteri maksoi 40 euroa ja tätyy myöntää että odotukseni olivat ehkä vähän liian korkealla. Toivoin saavani kalenterista meikkijuttuja, esim. meikkisiveltimiä, varjostustuotteen, ripsivärin, Aina-voiteen, ehkä jonkin kivan huulipunan. Toivon että kalenterista tulisi myös kuorintavoide kasvoille ja kasvojenpuhdistustuote. 
Ainoa tuote, joka toivomuslistaltani tuli oli kuorintavoide. En toivonut mitään kynsijuttuja, koska en lakkaa kynsiäni. 24:stä luukusta kynsituotteita tuli kymmenestä (mielestäni tosi paljon) ja se oli minulle pettymys. Myös muita mielestäni turhia tuotteita olivat tuo pesusieni, harja-peilisysteemi joka tuli luukusta nro 12 ja puhelinlankaponnarit. Eli yli puolet luukuista oliva minulle suuria pettymyksiä, lisäksi oli muutama luukku, jotka eivät herättäneet tunteita suuntaan tai toiseen.
Yhdessä vaiheessa mulle tuli tunne, että tähän kalenteriin on laitettu Dermosilin "worstsellerit". Lisäksi kalenteri oli aika heppoista tekoa ja mulla ainakin luukut meinasivat aueta itsestään ennen aikojaan.
Eli voisin sanoa olevani pettynyt kalenteriin, enkä tule sitä enää ikinä ostamaan, mikäli Dermosil tuo vielä kosmetiikkakalenteria markkinoille.
Jos kalenterissa olisi ollut vähemmän kynsituotteita ja enemmän muuta kosmetiikkaa; ihonhoitoon ja meikkaukseen liittyviä tuotteita niin kalenteri olisi noussut jo uudelle tasolle.

Olisi kiva kuulla muiden mielipiteitä kalenterista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti