maanantai 11. joulukuuta 2017

Joululahjavinkki musiikinkuuntelijalle

Yhteistyössä Sudio Sweden

Pääsin tekemään Sudion kanssa yhteistyötä aiemmin syksyllä, ja silloin valitsin itselleni testiin Tre-bluetooth kuulokkeet urheiluun. Hieman harmittelin silloin, ettei minulla ole ketään, jolta voisin toivoa synttäri- tai joululahjaksi Regent-kuulokkeita, sillä ne ovat niiiiiin siistit. Innostuin todella, kun Sudiolta otettiin minuun uudestaan yhteyttä jouluisen yhteistyön merkeissä ja sain valita itselleni toiset kuulokkeet. En miettinyt kahta kertaa mitkä heidän kuulokevalikoimastaan valitsen. 


"Regent tarjoaa maailmanluokan äänenlaadun ja erottelukyvyn. Virheetön instrumentaalisten äänten ja kirkkauden tasapainotus, jossa musiikin elementit yhdistyvät täydellisesti ainutlaatuisen kuunteluelämyksen luomiseksi." 
Lainaus Sudion nettisivuilta.
Tyylikkään ulkonäön lisäksi Regent-kuulokkeissa on hyvä äänenlaatu. Olen käyttänyt näitä ahkerasti kävelylenkeillä ja viime viikolla junamatkalla Helsinkiin käytin näitä tehdessäni koulutehtäviä ja katsellessa You Tube -videoita. Kuulokkeiden akku kestää yli 24 tuntia aktiivista käyttöä, valmiustilassa 20 päivää.

Nämä kuulokkeet on saatavilla myös valkoisena. Kuulokkeita voi myös tuunata vaihdettavilla kuulokekuorilla
Pakkaus sisältää aux-piuhan, jos bluetoothin käyttäminen ei onnistu. Tuskinpa itse ikinä enään palaan takaisin johdollisiin kuulokkeisiin, bluetooth-kuulokkeet ovat 100 kertaa käytännöllisemmät.
 
 Nää kuulokkeet on niin tyylikkäät että käyvät pelkästään asusteestakin! 

Minusta hyvät kuulokkeet olisivat oiva joululahjaidea. Vahva suositus multa näille sekä Tre-kuulokkeille, jotka sopivat loistavasti urheiluun.
Mulla on tarjota alekoodi; koodilla kirsi15 saa 15 % alennuksen Sudion kaikista tuotteista sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Lisäksi joulukuussa tehdyt tilaukset pakataan tyylikkääseen lahjapakkaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti